Filtruoti
Kategorijos
Omniteksas Veido kaukė KANABO
10,89 €
Omniteksas Veido kaukė KANABO
  • Omniteksas Veido kaukė KANABO
  • Omniteksas Veido kaukė KANABO

Greitas išsiuntimas
per 1-5 d.d.

*Benefit iki 7 d.d.

Nemokamas grąžinimas
nemokamas keitimas

Omniteksas Veido kaukė KANABO

10,89 €
Gamintojas:
Prekės kodas:
OMO604902TR-620
Dydis

Kaukių dydį galima reguliuoti užrišant mazgelį gumytėse, nukerpant gumytes per vidurį, kitoje vietoje ir susirišant mazgelius pagal savo poreikį, naudojant plaukų segtukus ir t.t. 

 

Pagaminta iš dviejų sluoksnių: Išorinis – 70% poliesteris, 30% kanapės pluoštas, Vidinis - 100% poliesteris. Su NOSIES SPAUSTUKU ir kišenėle.

Detalų aprašymą žiūrėkite žemiau.

Jeigu norite užsakyti daugiau nei 1000 vnt., prašome kreiptis tiesiogiai į didmeninės prekybos padalinį (kontaktų skiltyje).

Šios naujosios mūsų kaukės yra dar geresnės, nes, be tinkamų medžiagų tiek vidiniame, tiek išoriniame sluoksnyje, jos dar turi ir NOSIES SPAUSTUKĄ BEI KIŠENĖLĘ FILTRUI ĮSIDĖTI. Galimybė reguliuoti nosies linkį individualiai daro kaukę dar saugesnę, nes tiek visuomenės sveikatos specialistai, tiek gydytojai sako, kad esminė kaukės funkcija – kuo geriau apspausti veidą. Žinome, kad nosies spaustukas ypač vertingas ir žmonėms, nešiojantiems akinius, – jei nosis apspaudžiama, iškvepiami garai nekyla ir akiniai nerasoja ar bent rasoja ženkliai mažiau. Kišenėlę filtrui taip pat pridėjome atliepdami į klientų prašymus. Kišenėle vadiname ertmę, kurią palikome tarp pirmo ir antro sluoksnio. Į tą ertmę kiekvienas pagal savo individualias galimybes dar gali įsidėti papildomos filtruojančios medžiagos.

Kanapės ir organinės medvilnės pluošto mišinio kaukė yra ypatingos sudėties ekologiškai tvarus produktas ir pasižymi ypač geru vandens sugeriamumu bei greitu džiuvimu. Kanapės pluoštas yra organinis, nereikalaujantis chemikalų ir savaime suyrantis, todėl neturi jokio neigiamo poveikio eko-sistemai. Kanapės pluoštas turi antibakterinių savybių, todėl yra išvengiama nemalonaus drėgmės, pelėsio ar nešvarumų kvapo.

Mūsų apsaugines kaukes galima plauti rankomis šiltame vandenyje arba skalbimo mašinoje, ne aukštesnėje kaip 60 laipsnių temperatūroje. Galima lyginti, geriausia garais. Skalbiant nenaudoti minkštiklių. Skalbti su panašios spalvos gaminiais - kaip ir visi medžiaginiai daiktai, skalbimo metu gali dažyti.

! Tai nėra medicininės kaukės. Dėl higieninės ir epidemiologinės saugos veido kaukės nėra keičiamos ar grąžinamos.

OMO604902TR-620
46 Prekės

Specifinė nuoroda

Atsiliepimų nėra!
Čia gali būti jūsų atsiliepimas
Ačiū
Atsiliepimas sėkmingai pateiktas.
Vardas
El. paštas
Atsiliepimas
  • Pasirinkite norimą prekęSuformuojamas prekių krepšelis.
  • Pradėkite registracijąSuveskite savo asmeninius duomenis.
  • Pristatymas ir mokėjimasPasirinkite mokėjimo bei pristatymo būdą.
  • Laukite atvykstant prekių.Prekės yra išsiunčiamos per 1-5 d.d. (Benefit iki 7 d.d.)