Filtruoti
Kategorijos
Dressed In Green naktiniai maitinančiai mamai
15,90 €
Omniteksas Moterų naktiniai maitinančiai mamai
  • Omniteksas Moterų naktiniai maitinančiai mamai
  • Omniteksas Moterų naktiniai maitinančiai mamai

Greitas išsiuntimas
per 1-5 d.d.

*Benefit iki 7 d.d.

Nemokamas grąžinimas
nemokamas keitimas

Dressed In Green naktiniai maitinančiai mamai

15,90 €
Gamintojas:
Prekės kodas:
EM2228

Naktiniai – pritaikyti visiems žindančios mamos ir jos mažylio poreikiams.

Išskirtinai patogūs – viršutinė dalis pritaikyta greitam ir patogiam priėjimui prie krūties.

Patrauklaus dizano – nevaržo judesių, maloniai bei dailiai glunda prie kūno.

Pagaminta LIETUVOJE iš itin aukštos kokybės medžiagų.

Dydis
Prekės laikinai neturime

Itin komfortiški, stilingi, viskoziniai naktiniai marškiniai Dressed In Green – neabejotinai geriausias sprendimas žindančiai mamai ir jos mažyliui. Garantuojame, kad įsigijusios šiuos naktinius marškinius džiaugsitės gerokai lengvesniu ir paprastesniu žindymu.

Sutikite, kad naktiniai žindymai atima nemažai energijos, tad pats metas pasirūpinti, kad jie būtų kur kas paprastesni, o tam puikiai padės  Dressed In Green naktiniai marškiniai maitinančiai mamai. Labai svarbu, kad viršutinė šių naktinių dalis pritaikyta greitam ir patogiam priėjimui prie krūties. Tad naktį, prireikus maitinti kūdikį, jums neteks ilgai vargti, kad mažylis pasisotintų.

Nereikėtų pamiršti ir dailaus šių naktinių marškinių dizaino, kuris leis jums jaustis ne tik itin komfortiškai, bet ir gražiai. Šie naktiniai marškiniai maloniai glunda prie kūno, nedirgina odos, todėl jausitės išskirtinai patogiai. Naktinių ilgis – subtilus, o įliemenavimas po krūtine gražiai išformuoja siluetą. Užtikriname, žindysite patogiai ir jausitės išskirtinai gražiai.

Kodėl viskozė?

Viskozės audinys – savo savybėmis panašus į medvilnę, tačiau lyginant su medvilne yra minkštesnis ir švelnesnis, ypatingai gerai praleidžia orą. Drabužiai iš viskozės nekaitina kai karšta, yra švelnūs, minkšti, lengvi, neįsielektrina. Tad turbūt jau nebekyla klausimų, kokie naktiniai marškiniai žindančioms mamos suteiks visokeriopą komforto jausmą.

Pasirinkusios viskozinius naktinius marškinius Dressed In Green gausite užtikrintą kokybę, patogumą bei dailų dizainą!

Sudėtis: 98% Viskozė, 2% Elastanas.

Spalva: kaip nuotraukoje.

Šalis: LIETUVA

Kokius naktinius / pižamą rinktis nėščiajai ar maitinančiai mamai?

Nėštumo ir žindymo laikotarpiu kokybiškas poilsis naktį yra ypatingai svarbus – jis užtikrina geresnę savijautą dienos metu, padeda išsaugoti gerą sveikatos būklę. Tačiau dažnai besilaukiančiai ar maitinančiai moteriai miegas tampa tikru iššūkiu – nėštukes kamuoja nemiga, dažnas ėjimas į tualetą, tinkamos pozos neradimas, jau esamos mamytės nuolat keliasi prie mažylio, jį maitina, keičia vystyklus, ramina. Todėl svarbu ieškoti būdų, gerinančių miego kokybę. Vienas jų – tinkamų miego drabužių pasirinkimas. Į ką atkreipti dėmesį juos renkantis?

Pirmasis kriterijus yra patogumas. Miego rūbai turi nespausti, neveržti, leisti laisvai judėti. Nėščiajai skirti drabužiai turi puikiai prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių kūno linijų. Renkantis pižamą ar naktinius maitinančioms mamytėms, svarbu kad jie būtų pritaikyti greitam ir patogiam žindymui. Praktiška įsigyti rūbą, skirtą tiek nėštumo, tiek maitinimo laikotarpiui. Taip nebereikės ieškoti naujo drabužio ir sutaupysite pinigų.

Taip pat atsižvelkite į medžiagos kokybę. Rinkitės orui pralaidų, švelnų, malonų dėvėti, nedirginantį odos audinį. Idealiai tinka natūralaus pluošto audiniai arba savo sudėtyje turintys šiek tiek sintetikos. Taip pat svarbu, kad miegojimo rūbas būtų patvarus, nenubluktų po pirmo skalbimo.

Be to, pagalvokite kokio šiltumo, storio pižama ar naktiniai maitinačioms/nėščiosioms Jums labiausiai pravers. Jūsų namuose vėsu? O gal užmiegate tik tada, kai Jums yra itin šilta? Rinkitės šiltesnius miegojimo rūbus. Šiuo metu kambario temperatūra yra aukšta? Nemėgstate miegoti, kai yra karšta? Įsigykite vėsesnius, lengvesnius rūbus.

Taip pat nuspręskite, kokio tipo, spalvos miegojimo rūbas Jums labiausiai patiktų. Galbūt pirmenybę teikiate naktiniams? O gal geriau jaučiatės su pižama? Mėgstate ryškesnes ar neutralias, pastelines spalvas? Rinkitės Jums priimtiniausią variantą. Tuomet jausitės ne tik patogiai, bet ir gražiai, patraukliai.

Kodėl verta rinktis Dressed In Green?

Ar kada nors pagalvojote, kad kasdien išnyksta po keletą augalų ir gyvūnų rūšių? Taip atsitiko todėl, kad žmonės neišmintingai elgdamiesi su gamta – neprotingai gamindami ir vartodami – sudrumstė nusistovėjusią tvarką. Pasekmės jaučiamos kasdien – kone pusė pasaulio gyventojų kenčia nuo alergijos.

Galvojome apie sveikesnę šeimą, gerą savijautą, gamtos tausojimą, natūralų grožį, ilgaamžiškumą, taupumą ir sukūrėme natūralių drabužių kolekciją visai šeimai Dressed in Green. Kolekcijoje naudojamos medžiagos natūraliai užaugintos, saugiai perdirbtos, draugiškos odai, patogios ir ilgaamžės, biologiškai suyrančios.

Išmintingi, rūpestingi ir taupūs.

Sveikesnė šeima ir geresnė savijauta.

EM2228
0 Prekės

Specifinė nuoroda

Atsiliepimų nėra!
Čia gali būti jūsų atsiliepimas
Ačiū
Atsiliepimas sėkmingai pateiktas.
Vardas
El. paštas
Atsiliepimas
  • Pasirinkite norimą prekęSuformuojamas prekių krepšelis.
  • Pradėkite registracijąSuveskite savo asmeninius duomenis.
  • Pristatymas ir mokėjimasPasirinkite mokėjimo bei pristatymo būdą.
  • Laukite atvykstant prekių.Prekės yra išsiunčiamos per 1-5 d.d. (Benefit iki 7 d.d.)