Filtruoti
Kategorijos
Besiūlė glaustinukė nėščiosioms Tonus Elast 1402
10,49 €
14,99 €

Greitas išsiuntimas
per 1-5 d.d.

*Benefit iki 7 d.d.

Nemokamas grąžinimas
nemokamas keitimas

Besiūlė glaustinukė nėščiosioms Tonus Elast 1402

10,49 €
14,99 €
Gamintojas:
Prekės kodas:
EM2228

Plačios, patogios petnešėlės švelniai priglus prie pečių ir padės prilaikyti krūtis.

Elastinga medžiaga užtikrins puikų prisitaikymą prie besikeičiančios krūtinės apimties.

Besiūlė, be sagtelių, todėl itin švelniai priglus prie jautraus Jūsų kūno, nedirgins odos, nespaus, neverš, leis laisvai judėti.

Spalva
Dydis
Prekės laikinai neturime

Nėštumo metu jauskitės patogiai dėvėdamos „Tonus Elast“ nėštumo liemenę su krūtinės ir pilvuko prilaikymu.

Stilinga, patraukli ir itin komfortiška baltos spalvos glaustinukė nėščiosioms atitiks net išrankiausios nėštukės lūkesčius. Ji pravers kiekvienai būsimai mamai, norinčiai jaustis patogiai ir mėgautis nėštumo laikotarpiu.

TONUS ELAST glaustinukė specialiai pritaikyta nėštumo laikotarpiui. Dėvėdama šią glaustinukę jausite gerą krūtinės prilaikymą, todėl Jums nereikės papildomos liemenėlės. O elastinga medžiaga užtikrins puikų prisitaikymą prie besikeičiančios krūtinės apimties. Todėl ji puikiai tiks viso nėštumo laikotarpiu.

Ši glaustinukė pagaminta taikant besiūlę technologiją. Be to, ji neturi jokių sagtelių. Todėl dėvėdama šį drabužį jausitės itin patogiai – jis švelniai priglus prie jautraus kūno, nedirgins odos, nespaus, neverš, leis laisvai judėti.

Dar daugiau komforto suteiks glaustinukės medžiaga. Ji pasiūta iš iš itin kokybiško, minkšto, švelnaus, malonaus dėvėti audinio. Elastanas ir poliamidas suteiks daugiau tvirtumo, patvarumo ir tamprumo, dėl kurio glaustinukė dailiai priglus prie kūno, puikiai prisitaikydama prie kintančių linijų.

Su šia glaustinuke jausitės ne tik patogiai, bet ir atrodysite nepriekaištingai. Subtiliais nėriniais puošta iškirptė suteiks išskirtinio žavesio. O idealiai priglundantis audinys išryškins dailias kūno linijas. Dėvėdama šį drabužį spindėsite elegancija, patrauklumu ir moteriškumu.

Įsigykite šią TONUS ELAST glaustinukę maitinančioms ir padovanokite sau išskirtinį patogumą bei dailią išvaizdą žindymo laikotarpiu.

Sudėtis: 92% poliamidas, 8% elastanas.

Spalva: Balta

Šalis: Latvija

Mes Jums pateikiame dydžių lentelę, kuri padės lengviau išsirinkti tinkamą dydį:

Dydis

S/M

M/L

L/XL

A (cm)

90-98

98-107

107-119

tonus elast 1402

Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis palaidinę maitinančiai mamytei?

Kiekviena moteris nori atrodyti gražiai, patraukliai ir žavingai bet kuriuo gyvenimo laikotarpiu. Žindanti mama nėra išimtis. Šiais laikais maitinimas krūtimi ir nepriekaištinga išvaizda yra puikiai suderinami dalykai. Vienas svarbiausių geros išvaizdos elementų – tinkama apranga. Palaidinė yra būtinas atributas kiekvienos moters spintoje. Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis palaidinę maitinančiai mamytei?

Visų pirma, įsitikinkite, kad drabužis yra patogus žindymui. Rekomenduojama įsigyti specialiai maitinančioms mamoms sukurtas palaidines, nes jos puikiai pritaikytos šiam išskirtiniam gyvenimo etapui. Tokios palaidinės užtikrina patogų ir greitą priėjimą prie krūties. Paprastai jų viršuje yra užsegimas arba lengvai viena ranka nuslenkamas audinio sluoksnis. Todėl nereikės mažylio versti laukti, kol Jūs būsite pasiruošusi žindymui.

Specialios paskirties palaidinės ypač pravers išėjus pasivaikščioti, keliaujant, svečiuojantis ar nakties metu, kuomet ypatingai svarbu greitai prieiti prie krūties, neleidžiant mažyliui pilnai prabusti. Žindymas su tokiu nėščiųjų rūbu bus diskretiškas ir patogus – maitinant kūdikį jo nereikia pakelti į viršų, todėl pilvas, šonai, nugara lieka pridengti, kūdikis žįsdamas uždengia krūtį, todėl nuogo kūno beveik nesimato. Dėvėdama tokią palaidinę maitinimo metu jausitės labiau atsipalaidavusi, dėl to žindymo procesas bus sklandesnis ir efektyvesnis.

Jei nusprendėte įsigyti specialią palaidinę maitinančiai, atkreipkite dėmesį, kokiu būdu užtikrinamas priėjimas prie krūties, ar jis Jums yra patogus. Be to, pravartu žinoti, kad kai kurios specialiosios paskirties palaidinės turi įsiūtas liemenėles, kurios prilaiko krūtinę. Šių liemenėlių kaušeliai, kaip ir įprastų, gali būti su lankeliais, be lankelių, pakietinti ar ploni. Todėl pirkdami tokį rūbą pasirinkite sau patogiausią variantą. Šio tipo palaidinė yra itin praktiškas pasirinkimas, nes įsigijus ją nebereikia rūpintis papildoma liemenėle.

Taip pat prieš perkant palaidinę svarbu žinoti jos paskirtį. Ieškote miegojimui, laisvalaikiui ar oficialiai aplinkai tinkamo rūbo? O gal ketinate jį dėvėti kaip apatinį drabužį? Pravartu žinoti, kad kai kurios maitinimo palaidinės yra universalios – jos gali būti dėvimos kaip miegojimo marškiniai, laisvalaikio rūbas, vietoj liemenėlės.

Labai svarbu atkreipti dėmesį į palaidinės kokybę. Žindymo laikotarpiu moters kūnas yra itin jautrus, be to, prie drabužių nuolat glaudžiasi mažylis, kurio odelė taip pat pasižymi ypatingu jautrumu. Todėl drabužiai maitinančioms, kuriuos ketinate įsigyti, turi būti pasiūti iš kokybiško, švelnaus, minkšto audinio, nedirginančio odos, nekeliančio alergijos.

Žinoma, labai svarbu ir drabužio išvaizda. Rinkitės sau artimo stiliaus, mėgstamų spalvų rūbą. Tuomet jį dėvėdama jausitės maksimaliai komfortiškai ir jis geriausiai atskleis Jūsų asmenybę, unikalumą.

EM2228
0 Vienetas

Specifinė nuoroda

Atsiliepimų nėra!
Čia gali būti jūsų atsiliepimas
Ačiū
Atsiliepimas sėkmingai pateiktas.
Vardas
El. paštas
Atsiliepimas
  • Pasirinkite norimą prekęSuformuojamas prekių krepšelis.
  • Pradėkite registracijąSuveskite savo asmeninius duomenis.
  • Pristatymas ir mokėjimasPasirinkite mokėjimo bei pristatymo būdą.
  • Laukite atvykstant prekių.Prekės yra išsiunčiamos per 1-5 d.d. (Benefit iki 7 d.d.)